Dags att planera om en del

Har ju kört träning mån-fred och nu måste det ändras. Det känns i hela kroppen att det behövs en ny plan. Velar dock mellan att träna 2 dagar och vila 1 dag osv...eller träna varannan dag. Det är värt att fundera på det.  Tog med gym kläderna till jobbet idag men kände att inte att min hjärna riktigt var med på det. Inte kroppen heller för den delen. Får se om kraften kommer tillbaka senare idag annars skippar jag dagens träning och satsar på ett bra träningsupplägg till kommande dagar.
En påminning! Låt det inte gå för länge mellan måltiderna för då kommer söt suget. Försök hålla dig till 5-6 mat intag per dag. Bra mellanmål, fulla med protein. Ett sånt kan vara keso med valnötter. Älskar det! Sedan nyttig lunch och middag. Själv har jag redan ätit 4 matintag idag. Ja, frukost, mellanmål, litet mellanmål igen (för att inte hungra ihjäl till den senare lunchen) och sedan lunchen.
Dagens lunch bestod av en mix sallad. Fullkornspasta, spenat, sallad, kyckling,räkor,keso, bönor, oliver och solrosfrön och till efterrätt 5 stora jordgubbar.
Till nästa mellanmål blir det en protein drink och till middag hemmagjord pizza med sallad.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0