Gårdagens

Känner av gårdagens överkropps pass idag. Det är ju inte konstigt eftersom jag räknade fel på antalet kg på hantlarna. Maken hade ändrat viktplattorna och jag insåg efter att ha undrat gång på gång varför jag var så svag att hantlarna vägde ca 1,5 kg mer än vad jag trodde. Hehe. Ja det gick ju men körde färre reps och mjölksyran i armarna höll i sig ett bra tag efter. Ikväll blir det ett pass på löpbandet. Nu sitter vi och bara morgon myser.

Brädan

Fick den idag ser framemot att testa den imorgon. Tar en vilodag för huvudet värker och kroppen känns hängig.

It feels good

Körde ungefär samma ben/rump pass som sist. Texten nedan behövdes läsas. För att det är lätt att glömma hur långt man har kommit och nästan ge upp när det inte sker några större förändringar.

På hugget igen

Känner suget, den brinnande känslan av mer och längtan av ännu en träningsdag. Nu är det tillbaka och förhoppningsvis stannar det kvar. Var extremt taggad för ett pass på gymmet, så en timma innan gymmet stänger åker jag dit, väl framme inser jag att träningsbagen ligger hemma i hallen. F A N! Det blev ett rygg/axel/arm pass hemma+arobic. Jepp tränar det hemma med hög musik i hörlurarna. Snart har jag en hög step bräda att köra stepup/mrl på (mrl=magerumpalår) det blev ett riktigt bra träningspass trots att det kördes hemma.

Godmorgon

Gårdagens pass kördes enl planen men la till lite yoga övningar och dagens rump/ben pass kommer att köras på förmiddagen, kommer att lägga till några yoga övningar även idag. Lägger in det i slutet då kroppen är riktigt varm. Här får ni recept på min protein smoothie som testades igår. Kör Ett gäng frysta blåbär och en halv banan i mixern. Lägg i ca 1 dl äggvita motsvarar tre äggvitor. Mixa. Lägg sedan i 1 dl kvarg och mjölk, lite sockerersättning om ni vill. Mixa och häll upp.

Still training

Jo då här tränas det fortfarande fast det inte skrivs i bloggen. Just idag kommer jag inte träna utan det blir en vilodag.
Har 4 träningsdagar kvar denna veckan.

Veckoplanen
Tors: Kb+mage. Träningen med kb:n ser ut så här: Swings ,Turkisch get ups, burppes med kblyft och clean and press.
Fred: ben+rumpa. Step up, squats, utfall med hantlar +1-2 övningar till.
Lörd: Löpning
Sön: Styrka överkropp.

övning rumpa/ben

Idag tränade jag väldigt basic övningar för underkroppen. Dessa övningar kan man göra vart som helst. Kanon bra att göra hemma eller när man reser och inte har tillgång till gym. Squat (benböj), utfall och step på stol är en del av dessa kanon bra hemma övningarna. 
 
Så här ser det ut när jag gör step på stol, kör med extra vikter men har man inte gjort övningen tidigare så kör utan till en början. Koncentrera dig på att pressa upp med rumpa.
 
 
Med en Kettlebell som extra tyngd
Med hantlarna
Den övningen Kördes 3 set * 15 rep
De andra övningarna körde jag oxå med hantlarna men som sagt har man inte gjort det tidigare så fokusera på att göra rätt och hoppa över tyngderna, man kommer långt med kroppens egna tyngd.
Believe me.
 
 
 

Hoppas ni tränar för att må bra.

PT

Har varit lite av en Persolig tränare till maken ett tag. Fått pusha, hjälpt honom med att tänka på kosten och till en början lagt upp träningsschema som han flitigt följt. 
Han har hållt sina minus 15 kg ett bra tag nu och har börjat kötta på sig en del. Oerhört duktig och han närmar sig sitt livsform, målet är satt till sommaren 2013!
Känns roligt att få vara sporren men ska absolut inte ta åt mig äran det är han som gör grov jobbet :)
 
Kortet taget i mars (före)
 
Nu (4,5 månad senare)
 
Vikten är den samma på bilderna men formen, ja ni ser själva. All träning kör han hemma, inget gym alls. Bra kämpat Micho!!
 
Nu är det träningsdags!!
 
 

Utomhus

Sanningen är att min motivation börjar tryta en aning och jag känner i vissa stunder inte för träningen längre. Eller jo, jag känner visst för träningen men har inga direkta mål och då känns inte träningen lika angeläget. Det ändrar jag självklart på nu!!! Har senaste tiden hållit träningen flytande för att inte tappa det helt. Måste sätta upp nya mål och ny plan/schema. Dagens träning kördes ute i solen, dessutom i lä. Sjukt svettigt! Körde överkropp med kettlebells och hantlar sedan tabata för magen. Vad är mina nya mål?! Time to think. Rekommenderar er att göra samma sak när ni börjar tappa suget på träningen. Tänk på varför du borde träna och vad du vill ha ut av din träning. Det är mycket lättare om man har en plan!

En variation av omvänd chrunch som tränar hela magen och core.

Painface.

 Roddplankan

Löpa jogga springa

Ingen långdistans löpning direkt men några kilometrar blev det. Alla vet väl redan om runkeeper och hur grymt bra den är när man kan börja jämföra tidigare träning. Måste skaffa nya ordentliga joggingskor eftersom det blir mer den sortens träning nu och benen måste klara sig. Älskar mina Nya löparshorts!

Hinns inte

Igår var jag heeelt slut och valde att inte träna. Idag efter jobbet kom jag hem till mina underbara gäster och träningen kom inte i första hand. Men imorgon, fred, lörd och sönd blir det träning. Tar då igen veckans missade tränings passen. I need My Workout!

Beach 2012 Almost over

Mådde kanon bra i ryggen när jag vaknade och energin va på topp, vad passar då bättre än ett morgonpass. Ordentlig uppvärmning givetvis och sedan armar, rygg med lättare hantlar och pw på löpbandet. Sista semester dagen idag och imorgon är det jobbet som kallar! Testade havremjölk med proteindrinken och det smakade faktiskt bättre än med vanlig (laktos) mjölk. Försöker dricka protein i samband med träningen men slarvar ofta med det och sen tycker jag inte att det är särskilt gott heller.

 

 

Aj

Sträckte ryggen igår när jag tränade. Aj! Brukar istortsätt aldrig fuska med uppvärmningen men igår så gjorde jag det. vilket var dumt gjort. Now i know. Ingen träning förrän det känns bättre vilket det redan börjat göra. Kanske en Powerwalk imon?!

Sen träning

Det är bara att ta tag i det. Har inte hunnit, nu sover barnen. Kör styrka överkropp. Dagens lunch bestod av fullkornsris, ugnsbakad kycklingfilé, hummus och en yoghurt röra som vi fick med oss hem igår när vi var på middag. Middagen var inte alls lyckad idag. En cheesburgare, 2 chiken mcnuggets och popcorn på bion. Som sagt inte alls lyckad. Det blir keso med valnötter efter träningen ikväll.

Sant sant

RSS 2.0