näähepp

Ingen träning idag inte. Imorgon satsar jag på!!

Känslan är alltid densamma

Nöjd och glad!!

Back to basic

Åkte till ett kettlebells pass imorse och det var verkligen basic, inget fel med det(bra med repetition) men jag ville ha mer. Så efter passet pratade jag med henne ( tränaren) för att se om det fanns en mer avancerad grupp men det fanns det inte utan jag får gå där men köra med de som har gått där ett tag. För hon insåg snabbt att det inte var första gången jag höll i ett klot och att det såg bra ut :) Man är indelad i flera grupper på samma pass, tyvärr är träningen på en annan anläggning än den jag hade velat ha den på men kommer köra 10 ggr där och sedan ta med mig den nya kunskapen.

Kb

Nu börjar det luta sig åt att jag ska gå på lite kettlebells pass. Ska kolla upp det lite mer bara. Igår och idag är det just kb som har tränats här hemma.

Ojojoj

Otroligt roligt på MMA träningen idag. Kroppen kommer vara blåslagen imorgon och fötterna kommer vara blåsiga men shit va kul!
 
Mina turkish get up har verkligen gett resultat och det hjälper en hel del i mma träningen. För att inte tala om höft rörelserna och skjutet med höfterna. Känns sååå jäkla underbart och hela kroppen är fylld med endorfiner. Härligt!! Att dessutom fightas med killar och lyckas få de att "tappa"(ge upp) det är mäktigt. "Tappade" en och annan gång själv oxå men det är ju så man lär sig att inte hamna i de greppen då man är tvungen att ge upp.  Har VÄLDIGT mycket att lära mig inom den sporten och intresset bara växer. På gott och ont, tror jag. 

Bloggade tydligen ändå.

Hehe..

Vill blogga men orkar inte

Så är det just nu. Tränat? Ja. På jobbets gym. Det är kul att vara tillbaka till såna bra förmåner. Att både ha ett gym tillgängligt på jobbet och att få träna en timme på arbetstid. Det är bra det, enligt mig.

Färdig svettat

25 min på löpbandet och lite mage!

Dags form.

Måste inse att det verkligen är på tiden att boka tid hos en kiropraktor. Min högra höft värker och är spänd som sjutton. Detta är ett måste nu.

Längtar

På söndag är det MMA dax igen. Hoppas att träningsvärken försvunnit tills dess. För än sitter det i nästan överallt :) Igår var det löpbandet som gällde och ikväll Kb:n. Funderar hur det ska gå eftersom träningsvärken känns i varje rörelse. Kör ändå och satsar på sömn för återhämtning. Vilodagen är imorgon.

MMA

Det känns så underbart och att inse att den träningen jag kört hemma har byggt en bra grund att klara av den tekniken och konditionen som mma kräver. Kettlebellsen har gjort effekt och core träningen detsamma. Så nu är det spikat söndagar är det mma träning som gäller. Det var svårt att ta det steget att åka dit och köra eftersom majoriteten verkligen är killar men tack vare en riktigt mma fighter tog jag mig dit. Det är såna människor som driver en vidare :)

Nya nytt

Har för mig att jag en gång för längesen skrivit om en träning som jag vill testa. Skrev aldrig vilken. (kan inte hitta inlägget) Har Länge velat men inte vågat. Det är inte många tjejer som är på dessa pass och jag kommer definitivt vara en av de minsta där dessutom. Meen fasiken jag vill och ska testa. Sen om det är något för mig återstår att se. Kanske, men bara kanske testar jag det redan imon :0 Nervöst! Berättar när det är klart.

RSS 2.0