En ny start

Skrev upp veckans träningsupplägg igår. 
Träningen har hållits flytande den senaste tiden. Resultat eller mål har inte varit prioriterat. Det har mest varit samvetet och ångesten som har bidragit till den minimala träningen som utförts. 
Men nu jäklar :) Ny inspiration är på ingång. Nya mål ska sättas upp. Nya resultat ska nås. Börjar med egna basic helkropps träning denna veckan. Endast hemma/ute träning. Små steg som snabbt ska bli stora steg.  

Tipsen!!

Två olika tips till olika personer och båda verkar ha gett gott resultat. Tacksam för uppskattningen 😊 och creed att de fullföljer tipsen 💪

Gym två dagar :-)

Igår körde jag träningen på gymmet. Biceps, axlar och magens sidomuskler. Idag var det oxå gymmet som gällde. Så det blev rygg, ben och rumpa. Har hittat nya grymt bra övningar för rumpan som kändes :-) yeah! Bakade både proteinchokladbollar och bananpannkakor med extra protein i.

Bekännelsen

Jag åt sylt. Jag åt sylt. Och sa, ja det är ju typ mat. Efteråt kändes det inte okej. Hemma har vi kalorilåg sylt utan socker och det är helt okej att äta men FAN jag åt sylt med fläsk och raggmunk på restaurang. Massa socker och värst av allt är att jag försökte övertala mig själv att det var ok. Det var iiiinte ok! Men gjort e gjort och nu kör jag vidare. Träningen har jag inte slarvar med iallafall.

Löpträning idag, ben o rumpa igår.

Skriver från löpbandet. Just kört tabata intervaller, svettigt bokstavligen! Går och varvar ner. Lite strech på det och veckans träningsinsatser är avklarade. Yeeaahh! Ser en skillnad på kroppen efter snart 2 veckor no sugar. Häftigt. Inte vikt mässigt men formen.. Ni kör väl på hoppas jag ;) Bilden nedan är skämt bilder från gårdagens pass i vardagsrummet.

Hej hej

Träningen flyter på. Kör nosugar nu i 4 veckor till en början. Med nosugar menar jag, inget godis, glass, kakor etc.

Stundtals är det hiskeligt jobbigt och andra stunder hur soft som helst.
Har en massa gottegrejer hemma men det gör utmaningen lite "roligare". Att kunna motstå och känna att Viljan är stark.
Har dessa burkar stående ropandes efter mig varje gång kylskåpet öppnas och det känns alltid lika gött när kylskåpet stängs och de förblir oöppnade.

Graderingen

För att gå vidare från nybörjargruppen till avancerade gruppen i MMA så måste man gå igenom en gradering. I allafall i den klubben som jag tränar i. Man möter en motståndare (som oxå går igenom graderingen) och man ska klara av det tekniska i alla "kategorierna" (boxning, SW osv) 80-90% genom att kontra motståndarens anfall etc. Först testades vi för Nivå 1 och sedan nivå 2. Eftersom jag sätter höga krav var jag säker på att jag inte skulle klara mig, för i mitt huvud ska man klara allt till 100%. Tur att det inte är så. I två dagar fick vi gå igenom alla teknikerna med vår coach och på kvällarna/nätterna gick jag igenom de i tankarna.
Ger mig själv en klapp på axeln, klarade ju av båda nivåerna :) Insåg att det var bra gjort eftersom jag endast tränat en termin och aldrig tränat kampsport innan.
Nu gäller det att få ihop vardagen på ett bra sätt här hemma för att kunna fortsätta. Satsar på MMA träning 2 dagar i veckan och 2-3 hemma pass. Löpning eller styrkepass.
MMA träningen är runt 19 tiden vilket innebär att jag inte förlorar alltför mycket tid med barnen eftersom de lägger sig vid den tiden.
Nu satsar vi på beach 2013 :D Ny mål sättning!

Tre pass..

Idag står det ev tre pass på schemat. Första blev ett armpass på arbetsgymmet. Under tiden vi var två pers som tränade där så spelades Främling och Hej Mike Mike hej med Carola, haha..hmm blev inte så taggad av det om man säger så. Nästa träning blir kl 19 SW(submission wrestling) i 1,5 timme sedan ett mma pass direkt efter. Kan låta mycket, jag vet. Behöver verkligen träna det har varit lite si så där med träningen den senaste tiden. Det har mestadels blivit mma och det har iof räckt med tanke på att kroppen verkligen behövt vila då. Fast nu behöver jag mer styrke och fys träning.

 

näähepp

Ingen träning idag inte. Imorgon satsar jag på!!

Känslan är alltid densamma

Nöjd och glad!!

Back to basic

Åkte till ett kettlebells pass imorse och det var verkligen basic, inget fel med det(bra med repetition) men jag ville ha mer. Så efter passet pratade jag med henne ( tränaren) för att se om det fanns en mer avancerad grupp men det fanns det inte utan jag får gå där men köra med de som har gått där ett tag. För hon insåg snabbt att det inte var första gången jag höll i ett klot och att det såg bra ut :) Man är indelad i flera grupper på samma pass, tyvärr är träningen på en annan anläggning än den jag hade velat ha den på men kommer köra 10 ggr där och sedan ta med mig den nya kunskapen.

Kb

Nu börjar det luta sig åt att jag ska gå på lite kettlebells pass. Ska kolla upp det lite mer bara. Igår och idag är det just kb som har tränats här hemma.

Ojojoj

Otroligt roligt på MMA träningen idag. Kroppen kommer vara blåslagen imorgon och fötterna kommer vara blåsiga men shit va kul!
 
Mina turkish get up har verkligen gett resultat och det hjälper en hel del i mma träningen. För att inte tala om höft rörelserna och skjutet med höfterna. Känns sååå jäkla underbart och hela kroppen är fylld med endorfiner. Härligt!! Att dessutom fightas med killar och lyckas få de att "tappa"(ge upp) det är mäktigt. "Tappade" en och annan gång själv oxå men det är ju så man lär sig att inte hamna i de greppen då man är tvungen att ge upp.  Har VÄLDIGT mycket att lära mig inom den sporten och intresset bara växer. På gott och ont, tror jag. 

Bloggade tydligen ändå.

Hehe..

Vill blogga men orkar inte

Så är det just nu. Tränat? Ja. På jobbets gym. Det är kul att vara tillbaka till såna bra förmåner. Att både ha ett gym tillgängligt på jobbet och att få träna en timme på arbetstid. Det är bra det, enligt mig.

RSS 2.0