På gymmet

Körde Rumpa och ben. Har oftast kört 3 set, nu ändrar jag det och kör tyngre, färre rep och flera set. Har vissa rump övningar som jag endast kör ett set av men då kör jag till det värker som det aldrig värkt förut och tills det inte går att göra en enda repetition till.

Startar

Efter ca 2 veckor med missade träningspass så är det på´t igen. Idag blir det styrka för axlar/armar och mage. Har köpt lite nya hantlar som måste testas :))   Denna veckan är jag ensam med barnen på dagarna och då får kör
jag träningen när det funkar som bäst för barnen. När de leker i rummen eller väljer att titta på en film osv. Det gäller att utnyttja tiden när de är som nöjdast själva. Ska försöka dricka proteindrinkar i samband med träningen oxå.

Milen

Det blev en mils promenad som träning idag. Inte enl planen och inte i något högt tempo. Däremot hade jag världens bästa sällskap. Jessica (syster) och Anneli (kusinen). Viktigaste är att vi rörde på oss och trevligt var det dessutom.

AAHhhhhhhh, grrrrrr!!!!

Om jag var en person som svor mycket så hade jag svurit sönder mig nu. F U C K!!!! Sämsta joggning rundan Någonsin. Efter 1,3 km sa det bara stop. Fick håll som gjorde sjukt ont, blodtrycksfall och yrsel. För dålig frukost,(borde ha ätit min gröt!) har alltid lågt blodtryck och därför är regelbunden/ordentlig mat AochO för att min kropp ska orka.  Med andra ord så skulle det aldrig funka med LCHF för min del. Kolhydrater är min energi källa. Fick ta en paus och promenera resten av rundan. Så fort takten ökades så gick det inte. Försöker nu att se det från den ljusa fick iallafall röra på mig och nästa runda kan ju inte bli sämre än denna :)  

Rundar av axlarna

Axlar och övre rygg fick arbeta hårt imorse. Ska börja köra lite mer övre rygg/bakre axlar och sedan kommer löpning/joggning köras oftare. Måste träna upp konditionen och uthålligheten lite mer. Om jag inte skrivit det tidigare så ska helst inte kondition och styrka köras i anknytning till varandra. Vilket är svårt. Helst av allt skulle jag vilja slänga på mig jogging skorna nu och bara springa. Det får bli morgondagens morgon träning.

Saknat mina kettlebells

På hemmaplan, körde kb som jag saknat! Maten har varit kaos i en vecka, har ätit allt möjligt sen har jag inte tränat så mycket som jag brukar men har ändå tränat några gånger:) Kommer sakna min room-mate syrran Jessica i några dagar. Men På tisdag kommer hon och kusinen hit och då ska de träna med mig. Bilden är tagen på morgonen av Jessica innan jogging rundan som hon valde att sova bort ;)

Sim sim simma!!

När maken Undrade hur vi skulle hinna med träningen idag när vi skulle vara på badhuset hela dagen var svaret ganska uppenbart. "Vi har ju bästa möjligheten till träning ,badhuset har grymt bra motions längder och vi får turas om".

Inget upphåll

Fortsätter på med träningen som vanligt här i Västerås. Fick med mig svågern och syster på jogging rundan igår, vi tog ett stopp på det nyfunna/nybyggda ute "gymmet" och körde en del styrke träning innan vi fortsatte joggningen. Idag sätter jag rumpa och mage på schemat.

Tränings outfit

 
Det blev ett riktigt svettigt dans/arobic pass idag. 
 
 
 
 
 

1 mils PowerWalk

Nu slänger vi på oss träningskläderna och tar en mils Powerwalk, jag och svägerskan.

Ben och rumpa igen..

Skulle ha kört löpning på bandet men mitt blodtryck är sjukt lågt idag, svimkänsla och illamående så fort bandet började rulla så jag bestämde mig för annat. Gick ut på framsidan och körde gående utfall tills benen nästan vek sig.
Det kändes i både ben och rumpan.

Ibland blir det inte som planerat.
 
 (slänger in en gammal bild)

Kb blåsorna!

Bevis på att Kettlebellsen används, så här ser det ut just nu. Ganska ok faktiskt.
 

Bättre sent än aldrig!

Nu kör jag!!  På med musiken. Gårdagens arm och axel pass görs nu. Here we gooo!!!
 

Hjälp..

Hade lagt upp en plan, armar och axlar stod på schemat. Taggad som sjutton var jag oxå men sen gjorde jag misstaget att sätta mig i soffan. Det värsta som finns är när man börjar ha en dialog i huvudet om man ska hoppa över träningen. Det är inte bra!! Man ska inte ha den dialogen med sig själv, stoppa den och bara köra. Sitter här och känner efter. Det är klart man är trött när man har vaknat kl 6, jobbat och gjort tusentals grejer därimellan men det ska inte vara en ursäkt för då skulle man aldrig träna.  Så hur gör jag?? 
Väljer att hoppa över träningen, känner mig lite misslyckad (men vet nog innerst inne att det tas igen imorgon) Ibland måste man bara få vara lat! Så "Vilodag" nr 2 denna veckan.
 
Hoppas på att kunna köra förmiddags träning imorgon så att tröttheten inte hinner göra sig tillkänna. Nu är det semester!!
 

I need it

Slänger upp benen på bordet, slänger upp datan på låret. Njuter av träningsvärken i rumpa och ben efter gårdagens träning. 
 
Känner mig nöjd och njuter lite extra av att det är en vilodag. En arbetsdag kvar på jobbet sedan semester, träningen kan tas när som helst på dagen. Tänker lite lätt på hur träningen ska läggas upp när vi åker till Västerås och glädjs av att vi har mammas/pappas minigym tillgängligt. 
Är vi iväg någon annanstans så får det bli joggning eller basic övningar utan redskap. Det kommer man väldigt långt med, det vet jag som istortsätt bara tränar hemma. 
Har hittat en del nya övningar, för mig är de nya och testade på en igår. Då undrade jag ärligt talat vart styrkan i benen tog vägen, det var sjukt tufft. Har därför bestämt att det kommer bli en av mina nya ben övningar, den kommer ge resultat.
Tror att det är en anledning till att jag ofta får träningsvärk, variationen. Att inte vänja kroppen vid samma övningar hela tiden, utan byta med jämna mellanrum och ha en variation i vardagsmotionen.
 
Nu ska det fortsättas att njuta av vilodagen. 
I väg och träna med er eller unna er en vilodag.
 

Tabata söndag och mix måndag!

Igår kördes det tabata på löpbandet.
 
Idag blev träningen uppdelat i två eller tre delar.
Del ett bestod av ben+kb träning.
Del två powerwalk runt sjön.
Del tre arm/axlar i form av pullups och lite annat.
 
Som vanligt går det inte att ladda upp bilder, grrr :/
 
Nu går det igen :)
Har en tanke bakom denna bild. En utmaning på lur!! (tagen under Pw:n)
 
Har en ny utmaning på gång. Vill ha med mig någon som är sugen på att få kämpa liiite extra. 
En mini triathlon på mitt egna sätt.  
 
RSS 2.0