Kalla det galet, själv kallar jag det vilja!

Kände starkt för att gå ut och jogga ikväll. Regnet öste ner, ÖSTE ner!  Vad gör det med mycket regn när man ändå ska svettas, var min tanke. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Hur lätt är det att jogga i gummistövlar, vilket hade behövts. Nää lämnade gummistövlarna hemma men regn jackan åkte på, även kepsen för att skydda ögonen från regnbollarna.  Svettig och blöt blev jag, Nöjd lika så! 
 
 
 
         Inte en kotte i skogen eller jo många kottar, fast bara en person.

Your not gonna get the butt you want by sitting on it!!

Ville inte, på riktigt! Det var tufft att ta sig ur soffan, trots att träningskläderna satt på. 
Men som rubriken säger, vill man få det så får man jobba för det. Jag VILL!!! 
 
Kort uppvärmning
10 turkisch get ups höger vs. vänster.
Tabata intervaller för magen+plankan.
Sitting on my non working butt!!
 
 
Doing my Turkisch get ups! 
Det var så sjukt varmt hemma hos oss så byxorna och strumporna åkte av vid sista varven. Besparar er den synen ;)
Ni tränar väl, hoppas jag!

Gårdagens och dagens

Då har man just vinkat av ett härligt grabb gäng som gjort oss sällskap så här på eftermiddagskvisten. Trivs så extremt bra med att sitta och snacka med grabbar. Kan ibland undra om det finns liiittee högre testosteron i mig än hos andra kvinnor(vi tjejer har oxå det hormonet), hehehe.
Igår blev det ett arm/rygg pass och idag blir det löpning på bandet, kan inte låta bli. Måste röra på mig!
Barnen sover, mannen funderar på en bra film och jag passar på att springa. 
 
(taget igår) Älskar mina träningsredskap och hade gärna velat bygga ett eget litet gym!

Motivation

Midsommar träningen

Jaa, har energi för hundra!! Så mellan förberedelserna inför dagens firande hoppar jag upp på löpbandet och kör tabata intervaller. Måste trimma på sommar formen lite :D

 

Nu ser det annorlunda ut..

I bloggen alltså, när man skriver inlägg alltså :)  Jo, de har gjort om allt.  Känner inte igen mig. Men för er ser bloggen likadan ut som innan. Nog om det!
 
Sitter och försöker motivera mig själv till träning. Kan knappt öppna ögonen, de är svullna pga hög pollenhalt och att jag kliar för mycket!! Tar medicin men det hjälper inte helt.  Planen är att träna kettlebells och sedan köra mage. Som ni ser kommer träningsinläggen varannan dag och det för att träningen körs varannan dag just nu. Hopp nu ramla linserna ut, hahahaha!! Ser inte vad jag skriver och hoppas att det blir rät, hahaha!!
Ska tejpa mina trasiga glasögon för så här kan jag inte ha det,ser verkligen inget, måste ha datan 2 cm från ansiktet för att se, halv blind är jag! Nu vet ni det oxå. Nää här ska tränas, ha det!

Sviken dröm...

Trots minimal sömn inatt så lyckades benen springa på bandet i 40 minuter. Det trodde jag inte när löpbandet började slå runt.  Musiken trummade högt i öronen och kroppen vaknade till liv, det gick att färdigställa träningen.
Sura miner strax innan men inte efter för då kickade endorfinerna in :)

Upplägget

Uppvärmning 10 min.
25 swings* 4 set
10 burpees+armhävningar+kb lyft(i en följd) * 4 set
10 clean+press* 4 set
15 bakre ben övning (vet inte vad den kallas) * 4 set
Riktigt nöjd med veckans tränings insats, är du??
Ge dig en klapp på axeln om du är nöjd. Det förtjänar du.
Om inte, kör på bättre nästa vecka och veckan därpå.
Kan ärligt säga, är inte nöjd med veckans intag, visst det var ett medvetet val men är inte nöjd med det egentligen. Därav blir det en bättre vecka nu. Till midsommar kommer det bli lite onyttigt dock, fast kommer göra eftertänksamma val. Inte ta av allt onyttigt utan bara det jag verkligen är sugen på.
När maten plockas på min tallrik tänker jag oftast. Mycket protein, mindre kolhydrater och mycket grönsaker. Till maten dricker jag i stortsätt alltid vatten, om inte vatten så blir det lättmjölk(protein).
Nu ska jag peppa maken som kör ett av mina tränings upplägg, svettig och duktig är han :D

Kalldusch!!

Bokstavligen alltså. Nytränad och ska hopp in i duschen, vår värmepanna har lagt av och maken fixar med den. Taggar mitt psyke för en iskall dusch. Tack tack!

Konditions träning

Efter två dagar med kb var det dags för löpbandet. Det var verkligen behövligt, har ätit tårta och bakelser flera gånger idag och mer lär det bli denna veckan. Kylskåpet innehåller en smarrig jordgubbstårta och till helgen blir det fler. Just nu är inte mat intagen de nyttigaste eller jo, mat intagen är bra nyttig husmanskost, däremot är fikat och efterrätterna onyttiga, det får vara så ett tag känner jag. Träningen får jämna ut det lite. Kommer att bli hårdare med kosten framöver men som sagt inte just nu.. Enjoying it!

Kettlebells

Älskar mina kettlebells. De är fantastiska!! Man kan verkligen träna hela kroppen med dem!
Kommer köra en hel del KB den kommande tiden. Det ger så mycket effekt på kroppen och styrkan.
Dagens pass, överkropp:
Uppvärmning
10 min på löpbandet
50 kb swings
Clean and press
Så här ser övningen ut  http://www.youtube.com/watch?v=H7tzcQjde3g
Höger arm: 15 repetitioner* 4 set
Vänster arm: 15 repetitioner* 4 set
Ingen vila mellan, körde varannan arm.
En armsrodd
Höger arm: 10 rep* 3 set
Vänster arm: 10 rep* 3 set
Ser enkelt ut när man läser upplägget men det är det inte.
Nu blir det dusch och en proteindrink. Ha en god kväll!

It´s all in your mind!!

Allt handlar om viljan. Om den är tillräckligt stark så klarar du det och är den inte tillräckligt stark så ska du f-n stärka den.
Svettigt, Ja!
Spykänsla, Ja!
Kramp i armar och ben, Ja!
Hårda hjärtklappningar, Ja!
Ville jag ge upp, JA!
Gjorde jag det, hell NOOO!
Dagens träning bestod av.
- 50 swing+ 50 swing+ 50 swing+ 50 swings+ 50 swings+ 80 swings= 330 swings med 8 kg kettlebells.
När de sista 50 skulle köras så bestämde jag mig för att köra tills jag nästan tappar Kb:n därav blev det 80 st.
- 12 turkisch get ups. 6 st på varje sida.  Lovar att KB:n hade tredubblat i vikt när det var dags med turkisch get ups.
Är extremt nöjd med dagens träning.  I´m back!

Hoppar upp på rullbandet

Känner mig nästan hel igen. Hoppar upp på löpbandet. Bandet har vi vänt på, så passande när fotbolls EM är på tv. Inget jag egentligen är ett stort fan av men får väl hoppa på EM trenden. Nää lite kul är det allt! Känns såååå underbart att kunna träna igen!!

Magträning

Bålträning står på schemat. Hade helst av allt velat haft det avklarat redan men det har inte hunnits. Nu ligger barnen i sängarna och egentligen vill jag bara lägga mig i soffan med datan på knät och slappa, bara slappa men tar mig i kragen och bygger lite magmuskler ;)

Tränat :)

Inget stenhårt pass. Lätt uppvärmning och sedan körde jag lättare övningar för överkropp. Kändes helt ok i halsen. Kommer köra ett lättare pass imorgon med och på måndag ska ett hårdare pass testas.  Längtar.

Nähäpp

Då fick man en liten tillsägelse på vårdcentralen idag när jag snabbt tittade in och frågade om lite omplåstring och svullnaden som kommit på halsen.  Visst såg det fint ut, ingen infektion men svullnad är nog inte bra. INGEN FYSISK AKTIVITET!! Nää jag gick bara på löpbandet igår, tillbaka på jobbet, sen kanske viloperioden hemma inte var så mycket viloperiod. Får fortsätta att ha is i magen gällande träningen och tycker att det rent ut sagt SuGeR. Hade ju såna planer för denna tiden på året innan beach 2012 verkligen sätter igång, hehe.. men men.. Hoppas ni får, vill och kan träna. Go go go!!

Need I Say More

Frossa och värktablettet

Första värktabletten sen jag kom hem från sjukhuset tog jag inatt och det hade inte med promenaden att göra utan mer ansträngningen med barnen. Lyfta, bära osv. Nu intas en ny värktabletten, borde egentligen ta de med jämna mellanrum men då hade en viss mamma vart groggy hela dagen. Backar ett steg från träningen, har inget val. Nu blir frossa i chips och filmen John carter. Tar igen det när allt är som vanligt igen. Laddar och lägger upp en ny plan :)

RSS 2.0