Gym två dagar :-)

Igår körde jag träningen på gymmet. Biceps, axlar och magens sidomuskler. Idag var det oxå gymmet som gällde. Så det blev rygg, ben och rumpa. Har hittat nya grymt bra övningar för rumpan som kändes :-) yeah! Bakade både proteinchokladbollar och bananpannkakor med extra protein i.

Bekännelsen

Jag åt sylt. Jag åt sylt. Och sa, ja det är ju typ mat. Efteråt kändes det inte okej. Hemma har vi kalorilåg sylt utan socker och det är helt okej att äta men FAN jag åt sylt med fläsk och raggmunk på restaurang. Massa socker och värst av allt är att jag försökte övertala mig själv att det var ok. Det var iiiinte ok! Men gjort e gjort och nu kör jag vidare. Träningen har jag inte slarvar med iallafall.

Löpträning idag, ben o rumpa igår.

Skriver från löpbandet. Just kört tabata intervaller, svettigt bokstavligen! Går och varvar ner. Lite strech på det och veckans träningsinsatser är avklarade. Yeeaahh! Ser en skillnad på kroppen efter snart 2 veckor no sugar. Häftigt. Inte vikt mässigt men formen.. Ni kör väl på hoppas jag ;) Bilden nedan är skämt bilder från gårdagens pass i vardagsrummet.

Hej hej

Träningen flyter på. Kör nosugar nu i 4 veckor till en början. Med nosugar menar jag, inget godis, glass, kakor etc.

Stundtals är det hiskeligt jobbigt och andra stunder hur soft som helst.
Har en massa gottegrejer hemma men det gör utmaningen lite "roligare". Att kunna motstå och känna att Viljan är stark.
Har dessa burkar stående ropandes efter mig varje gång kylskåpet öppnas och det känns alltid lika gött när kylskåpet stängs och de förblir oöppnade.

RSS 2.0