Borde ha kört intervall löpning

på bandet men det blev för sent. Orken tryter. Har haft fullt upp hela dagen. Det blev en Powerwalk i 15 min på bandet istället. Bättre än inget. Vägde mig idag och insåg att vikten har fortsatt gå ner, det är inte målet! Förstår inte varför jag går ner i vikt. Vill stanna nu! Kan det ha med att jag tränade mindre förra veckan och muskelmassa försvinner så fort? Eller äts det inte tillräckligt mycket. Måste bli hårdare med maten och äta mer. Det känns så. Nu ska jag forska i detta..

Ändra tankarna!

Sluta tänk, vill gå ner i vikt, vill bli starkare. Sluta tänk om jag håller denna vikt så är jag nöjd, om jag stannar i denna form så är jag nöjd. Börja tänk, jag SKA gå ner i vikt, SKA bli starkare. SKA hålla vikten, SKA stanna i denna form. Va bestämd! Ingen kan bestämma över dig bara du kan bestämma. Allt sitter i din hjärna. Om du vill bli stark, gå ner i vikt eller ändra formen gör en plan och gör det!

Efter träningen

Äts det 3 kokta äggvitor. PROTEIN. Måste mata kroppen med det så inte de små musklerna som finns blir ätna av de ny tränade. Ska köpa protein tillägg snart det är nämligen slut här hemma. Gillar egentligen inte ägg men man vad man har ;-)

Kettlebell pass

Melanie sover, de större barnen ligger i sängarna och lyssnar på saga. Maken är snart på väg hem från jobbet. Nu kör jag dagens träningspass bättre sent än aldrig! Börjar med lite uppvärmning, kör kettlebells med Koncentration på armarna. Så det kommer köras armhävningar och plankan.

Allt om min träning

Här kommer det skrivas om träning.
Har nu haft ett uppehåll med träningen i ca en vecka pga förkylning. Nu hoppas jag att förkylningen är över och nu ska det börjas igen.
Dagens träning.
Styrka rumpa,ben och mage på förmiddagen.
På kvällen blir det promenad på löpbandet. Vill inte ta ut mig direkt efter förkylningen.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0